Examensarbete

LOCATION : Stockholm 

JOB AREA : 

APPLICATION PERIOD : 

EMPLOYMENT : 

SAM är ett managementkonsultföretag med 40 års erfarenhet av verksamhetsutveckling. Vi utgår från vår egenutvecklade managementfilosofi MBM – Management by Means, som idag nyttjas av många stora svenska och internationella industriföretag, däribland Scania. Vi på SAM arbetar långsiktigt tillsammans med våra kunder för att skapa lönsamhet och uthållig konkurrenskraft.

På senare tid har många av SAM:s leveranser skett i form av olika hjälpmedel för effektivare arbete i linjeorganisationen, speciellt digitala verktyg. SAM:s utgångspunkt är våra kunders och deras medarbetares behov i sin dagliga verksamhet. I det sammanhanget blir appar och digitalisering kraftfulla verktyg i verksamheten. Den växande digitaliseringen gör att vi nu utökar vår kapacitet inom IT-utveckling. Vi söker IT-arkitekter och erfarna programmerare med ett stort intresse av management, verksamhetsutveckling och ledningsfrågor.

Vi söker dig som känner igen dig i nedanstående profil:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vi erbjuder: 

Som en av oss på SAM erbjuder vi dig stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter där du har fria händer att påverka. På senare tid har många av SAM:s leveranser skett i form av olika hjälpmedel för effektivare arbete i linjeorganisationen, speciellt digitala verktyg. SAM:s utgångspunkt är våra kunders och deras medarbetares behov i sin dagliga verksamhet. I det sammanhanget blir appar och digitalisering kraftfulla verktyg i verksamheten. Den växande digitaliseringen gör att vi nu utökar vår kapacitet inom IT-utveckling. verksamhetsutveckling och ledningsfrågor.