Vill du arbeta som konsult i gränslandet mellan teknik, ekonomi och ledarskap?

Vi söker nya medarbetare till SAM!

Vilka är vi?

SAM är ett medelstort managementkonsultföretag med kontor i Stockholm. Med 40 års erfarenhet av verksamhetsutveckling under bältet har vi varit föregångare i att hjälpa våra kunder att förbättra sitt kundfokus, sin kvalitet och sin produktivitet genom vår egenutvecklade managementfilosofi MBM – Management by Means. Idag nyttjas MBM av många framgångsrika svenska och internationella företag, däribland Scania. Utöver grundliga analyser med tillhörande strategier får vi förändring att ske på riktigt, där vårt fokus på människan och organisationen ger varaktiga effekter och stärker våra kunders långsiktiga lönsamhet.

Vem är du?

Vi befinner oss i en expansiv fas och söker därför fler medarbetare till vårt kontor i Stockholm. Som konsult hos SAM är du med fördel ung civilingenjör som med meriter av kår- och/eller sektionsverksamhet eller liknande. Du bör ha en stark analytisk och problemlösande förmåga, en positiv grundsyn, en naturlig nyfikenhet, trivas med att arbeta tillsammans med andra människor samt ha en övertygelse om att ingenting är omöjligt.

Då vi arbetar med hela världen som arbetsplats kräver tjänsten ett stort mått av flexibilitet och en vilja att resa. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Det är även meriterande med ytterligare ett språk. Vi är intresserade av såväl helt nyutexaminerade aspiranter som sökande med några års arbetslivserfarenhet.

På SAM värdesätter vi mångfald mycket högt och vill därför just nu särskilt uppmuntra kvinnliga sökanden.

Lär känna oss

Vill du lära känna oss närmare, skicka då in en intresseanmälan med CV per email till career@sam.se.

För mer information om SAM besök vår hemsida www.sam.se.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Gerry Brandelius på gerry.brandelius@sam.se
Telefon: 08-700 00 60

Contact Us